Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

POLAR-PALVELUT

Pyrimme tuottamaan korkealaatuisia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Jokainen tilaus on projekti.  joka hoidetaan kumppaniverkostomme kanssa. Toimintakonseptimme on tarjota edullisesti mittojen mukaan kiintokalusteista kodin kaikkiin tarpeisiin uudis- ja remonttikohteisiin. 

Emme tee kalusterunkoja tai -ovia itse vaan hankimme ne yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat erikoistunut juuri näiden tuotekomponenttien valmistamiseen. Tämä takaa materiaalien laajan valikoiman ja tuotteiden korkean laadun sekä edullisen hintatason.

Käytössämme on useiden kotimaisten toimittajien yhteistyöverkosto. 

  

 

SUUNNITTELU

Suunnittelijamme auttaa oman visiosi tuomista lähemmäs toteutuskelpoista ratkaisua. Kalusteet suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, tavotteet ja tilan määrämät reunaehdot huomioiden.

Käymme mittaamassa paikan päälllä, jolloin liittymät ja tilan tuomat vaatimutkset tulevat huomioiduksi.

 

 

TOIMITUS

Voit hakea kalusteet meltä itse tai toimitamme ne haluttuun osoitteeseen sovittuna päivänä. Kalusteet toimitetaan tilauksessa sovitussa valmiusasteessa, joko pakettikomponenttina tai runkovalmiina. Pakettikomponenttina kaluste tulee tehdasvalmiissa pakkauksessa, kaikki tarvittavat kasaukseen tarvittavat helat mukana. Runkovalmiissa toimituksessa rugot ovat kasattuina ja laatikot paikoilleen asennettuina. 

 

 

ASENNUS

Asennamme kalusteet kokeneiden yhteistyökump-paniemme kanssa.

Puramme ja poiskuljetamme vanhat kalusteet, teemme tarvittavat pohjatyöt, ja asennamme uudet kalusteet suunnitelman mukaisesti. Asennuspalvelumme sisältää koko konaisuuden asennuksen, jonka huolehdimme alusta loppuun asti puolestasi. 

 

 

RAKENNUSLIIKKEILLE

Toimitamme kaikki kiintokalusteet mm. paritalo- ja rivitaloyhtiöille, uudiskohteisiin sekä remontti- ja saneerauskohteisiin.

Laadimme suunnitelmat valituilla ovi- ja tasovaihtoehdoilla sekä määrittelemme materiaalit. Tarjoamme myös kattavan kodinkonevalikoiman.

Asukasmuutospalvelu oviin, tasoihin ja kodinkoneisiin sopimuksen mukaan.