Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SÄILYTYSTILAT JA LIUKUOVET

Toimitamme tylikkäät ja toimivat säilytystilaratkaisut aina tilakohtaisesti mittojen mukaan. Tilan antamien fyysisten reunaehtojen lisäksi on tiedettävä kaapistojen käyttötarkoitus, mitä niissä on tarkoitus säilyttää. Tämä ohjaa kaapiston ja sen sisustan suunnittelua. 

Mittatilaustyönä toteutettu kaapisto on täysin sinun toivomusten mukainen ja paikalleen sopiva. Kohteen mitat antavat rajat, joiden puitteissa suunnittellaan paras mahdollinen kokonaisuus sinun käyttötarkoitustasi varten.

Ideoita ja vinkkejä eri huoneiden säilytystilaratkaisuista löydät esimerkiksi täältä!


 

 SÄILYTYSTILA

Tavallinen eteiskaappi sisältää esimerkiksi tankotilaa sekä omille että vieraiden vaatteille ja koreja tai laatikoita asusteita varten. Suurempaa säilytystilaa saatetaan tarvita mm. erilaisia harrastusvälineitä varten. Siivouskaappi sijoitetaan usein eteiseen tai tuulikaappiin.

Erilaiset lisätarvikkeet kuten korit ja laatikot tuovat järjestystä kaappiin ja tuovat tavarat paremmin esille. 

 

 LIUKUOVET

 Liukuovilla uudistat kotisi ilmeen nopeasti ja pienellä vaivalla. Liukuovien värit ja materiaalit voit valita laajasta valikoimasta. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Kehysprofiileja on myös useita vaihtoehtoja. 

Liukuovet suunnitellaan aina mittojen mukaan. Ne sijoitetaan joko kaapin rungon sisälle tai seinien väliin ja lattiasta kattoon. Vaihtamalla liukuovet vanhojen saranaovien tilalle, uudista kaapiston ilmeen helposti.

Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa liukuovilla.

 

 

VITRIINIT

Tyylikkäät ja sirot vitriiniovet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tv-tasoihin, kylpyhuoneen peili- tai allaskaappeihin, erilaisiin astiasäilytysratkaisuihin ja keittiön välitiloihin. Vitriiniovia valmitetaan myös mittatilaustyönä tilaan kuin tilaan.

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi.


KORKEALAATUISIA KOTIMAISIA LIUKUOVIA JA KAAPISTOJA  RÄÄTÄLÖITYNÄ JOKAISEEN TARPEESEEN