Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 TASOT JA VÄLITILAT

Materiaalit tasoihin ja välitilaan löytyy laajasta yhteistyökumppaneiden valikoimasta.

 

Vinkkejä ja ideoita välitilaan.


 

LAMINATTITASOT

Värien ja muotojen monipuolisuus.

Mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen ja viihtyisän keittiön useilla tyylikkäillä tasoratkaisuilla. Tasokokonaisuuden voi viimeistellä erilaisilla reunavaihtoehdoilla, valikoimissamme on mm. taivereuna, suora laminaattireuna, alumiininvärinen ABS-nauha.

Laminaattityötasot ovat saatavana 30 mm ja 40 mm paksuisena. Osa kuoseista on saatavana myös 20 mm paksuisena pinnanvärisellä tai vaneri-imitaatio ABS-nauhalla. Kaikki tasovärit on saatavissa myös 9,6 mm paksuisena välitilalevynä. 

Ecolam Oy:n tasomallit.

Carlo Casgranden tasomallisto.

 


 

MASSIIVIPUUTASOT

Ylellisyyttä ja laatua parhaista materiaaleista.

Puutasot on valmistettu parhaista materiaaleista juuri oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on rauhallisen ja tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan määrämittaisina, puuvalmiina tai valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena.

Ecolam Oy:n massiivitasomallit.

 

 


KOMPAKTI-TASOT

Materiaali on erittäin kestävä, hygieeninen, helppohoitoinen sekä 100% vedenpitävä.

Ecolam-kompakti-tasot ovat 12 mm paksuja, sisäosaltaan mustia. Levyt molemmilta puolin pinnanvärisiä, mutta takapuoli värepinnalla. Reunassa loiva pyöristys. Levy on helpost työstettävissä

Ecolam Oy:n kompakti-tasomallit

 

 

 

 


KIVITASOT

Graniittikivitaso on helppo hoitaa ja pitää puhtaana. Graniitti käy hyvin tasoksi kodin kaikkiin pintoihin. Graniittia arvostetaan erityisesti sen luonnollisen ja ainutlaatuisen värin ja kuvion vuoksi. Kiveä ei ole värjätty, eikä väri kulu pois. Kivitasolla nostat kotisi arvoa.

 

KVARTSITASOT

Kvartsitaso on kaikkein kestävin ja kovin naarmujen suhteen. Melkein olematon huokoisuus sulkee pois tahriintumisen mahdollisuuden ja tekee työtasoista huoltoa kaipaamattomat ja hygieeniset. Kvartsitasoa arvostetaan sen puhtaan värin vuoksi.

 


 SPA-VÄLITILALEVYT

Vedenpitävät välitilalevyt vaativiinkin kohteisiin.

SPA-levy soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi keittiön välitilassa. Se on kehitetty korkeaa kosteudenkestoa vaativiin kohteisiin. Levyn parhaita ominaisuuksia on myös sen keveys ja helppo työstettävyys. Levyllä saa aikaan nopeasti valmista keittiössä.     

Spa-levyn pintamateriaalina on 1 mm vahvuinen Resopal korkeapainelaminaatti ja runkomateriaalina 5,8 mm Symalite lasikuitulevy. Kaikki levyn valmistuksessa käytetyt komponentit ovat 100% vedenpitäviä. 

Levymalliston suunnittelussa on käytetty Resopal-malliston uusimpia sävyjä ja pintamuotoja. Mallisto koostuu 13 eri kuosista.  

Spa-levy tarjoaa vaihtoehdon myös kylpyhuoneiden seinäverhoiluihin. Kuosimallit löydät täältä.

Lisäksi laminnaatipintaisia välitilakuoseja täältä.

 


MDF-VÄLITILALEVYT

Kensapuun välitilalevy on näyttävä ja kätevä uutuustuote mm. keittiön välitilaan.

Välitila on saatavilla kuudella eri kuviolla ja värimahdollisuudet ovat rajattomat.

Kaikissa malleissa pinnassa on suojalakka, joka lisää tuotteen kestävyyttä ja helpottaa puhdistusta.

 

 


 ALUCO-VÄLITILALEVYT

Komposiittilevystä valmistettu välitilalevy on monikäyttöinen ja
näyttävä sisustuselementti, joka kestää iskuja ja taivutusta sekä kosteutta että lämpöä ja on,helppo työstää. Soveltuu välitilaan tai verhouslevyksi kosteisiin tiloihin,  Saatavana useita värejä, osassa kääntöpuolella toinen väri.

HUOM! Aluco levyyn on mahdollista printata myös haluamasi kuva.

Värivaihtoehdot